901724.jpg

Tittidii. Ja Benista tuli tietenkin perijä. Hän palasi kotiinsa innostuneena aloittamaan uutta elämäänsä.

snapshot_93bcd7ee_33f0051d.jpg

Ensimmäiseksi hän riensi Monan luokse ja yllättyikin nähdessään koiran olevan jo kasvanut isoksi tytöksi. :D

snapshot_93bcd7ee_d3f004b4.jpg

Sitten Ben kilttinä äidinpoikana menikin halaamaan Alexiaa. Alexia oli hyvin tyytyväinen perijään. "Ihanaa nähdä sinuakin taas kotona, Ben."

snapshot_93bcd7ee_f3f005ed.jpg

Folke oli taas hieman toista mieltä perijän valinnasta. Se aiheutti Alexian ja hänen välilleen riitaa.
"Sinä valitset juuri Benjaminin perijäksi, joka ei ole edes sukua minulle! Mitä minulla on edes tehnyt, kun geeninikään eivät kelpaa ja pitää valita juuri se lapsi, jonka isä en ole! Menitkö naimisiiin kanssani vain sen takia, että saisit edes vähän lisää rahaa rakkaan Benisi kasvattamiseen?"

snapshot_93bcd7ee_b3f04d41.jpg

Riitelyt Folken kanssa eivät masentaneet Alexiaa, vaan hän onnistui hankkimaan itselleen ylennyksenkin. Vanhasta iästään huolimatta Alexia ylennettiin nyt jo avaruuslentäjäksi! Hän oli päättänyt, että eläkkeelle hän menisi vasta sitten kun sotilasuran huippu oli suoritettu. Päättäväinen mummo. Valitettavasti se ei kyllä ole edes hänen elämäntoiveensa vaan muistaakseni "6 lapsista menee naimisiin" (tai sitten yliopistoon, en muista) no jokatapauksessa eipä toteutunut se toive. :/

snapshot_93bcd7ee_93f05c91.jpg

Onneksi myös Folke ylennettiin jo pääjohtajaksi. Hänkin enää yhden askeleen päässä uran huipusta! :> Folke oli hyvin iloissaan ylennyksestä, mutta oli hän kuinka riemukkaalla tuulella tahansa, olikohan se silti kovin luvallista ihastella kimppakyytinsä kuljettajaa? :''D

snapshot_93bcd7ee_13f04d00.jpg

Kesä oli tullut Iriseidenkin luokse ja sen kunniaksi talon viereen tehtiin pienehkö lampi.

Folke oli alkanut hyväksyä Benin perijänä ja alkoi käyttäytyä läheisemmin häntä kohtaan. Se oli vahvasti uuden lammen ansiosta, sillä he molemmat innostuivat kalastuksesta ja siinä samalla myös luonnonsuojelusta. He nimittäin jutustelivat kierrätyksestä sekä maailman tilanteesta. Etenkin kalastus oli heidän molempien mielestä oivallinen tapa säästää luontoa hankkimalla ruokansa itse!

snapshot_93bcd7ee_d3f04da6.jpg

"Katsoppas poika, näin se iso kala saadaan!" Folke huudahti ylpeänä, kun tunsi virveliinsä tarttuneen jotain. Ben repesi nauruun kalan paljastuneenkin vanhaksi saappaaksi, mutta Folke vannoi vielä saalistavansa maailman suurimman vonkaleen.

snapshot_93bcd7ee_f3f04f33.jpg

"Siis näinhän se kala ongitaan!" Benjamin naurahti, kun hän sitten pian saikin ihkaoikean ahvenen, joka oli vielä aika mukavan kokoinenkin. ja joku Alexian random työkaveri on päässyt kuvaan myös pelailemaan shakkia. piilokamera. >8D

snapshot_93bcd7ee_13f05ae6.jpg

Ben oli mieheksi innokas ja hyvä kokkailemaan. Siitä lähtien Iriseilla keitettiin usein kalaruokia. ;D (uusi keittiö!)

Ben viihtyi kotonaan, varsinkin kun taloa oli vähän uudistettukin. Häneltä tosin puuttui vieläkin pari tärkeää asiaa; -työpaikka ja nainen. Peliuralta ei meinannut millään löytyä töitä ja tarpeeksi hyvää vaimoehdokasta ei näkynyt. Yliopistoaikojensa tytön, Arjan kanssa suhde oli lopahtanut ja he pysyttelivät kavereina.

snapshot_93bcd7ee_d3f05d38.jpg

Perheessä kuului kaikkien olla tyylikkäästä töissä, joten nyt myös Monalle etsittiin työpaikka! Itseasiassa itse Benjamin oli nyt ainut ilman töitä. :D

snapshot_93bcd7ee_b402ada5.jpg

Folkenkin oli aika rupsahtaa eikä hän enää niinkään komealta näyttänyt. Se ei kylläkään häntä haitannut; miksikäpä sitä tarvisikaan enää näyttää hyvältä, kun vaimon oli saanut itselleen jo ajat sitten?

snapshot_93bcd7ee_d4029cd9.jpg

Ben luuli löytäneensä vihdoin kivan naisen itselleen, kun hän havaitsi tämän neitokaisen. Benin mielestä luonnollisen kaunis tyttö muistutti ihan intiaania ja suunnittelikin iskevänsä hänet, kunnes kuuli ettei se ollut luvallista. Ellei hän sitten tekisi Alexioita ja hankkisi aviottoman lapsen.. miettiessään Ben tajusi, ettei itseasiassa ollut koskaan edes tavannut isäänsä!

snapshot_93bcd7ee_3402a577.jpg

Ja hassusti kävikin, että jo samana päivänä hän tutustui isäänsä kaupungilla. Benista oli hyvin outoa, että hänen isänsä näytti melkein nuoremmalta kuin hän itse, mutta hänen äitinsä oli jo harmaahiuksinen mummeli. Ben alkoikin epäillä hänen olevan jonkin sortin velho, joka ryyppäisi elämäneliksiiriä päivät pitkät.

snapshot_93bcd7ee_f402a10b.jpg

Ja sitten tärppäsi myös naisrintamalla! Ben epäili katsoneensa liikaa muinaisaikaisia amerikkalaiselokuvia, koska kaikki kaupungin parhaimman näköiset tytöt muistuttivat hänen mielestään niiden elokuvien hahmoja. Tämä cowboy-tyttö nimeltään Marjaana olisi luultavasti Benin tuleva vaimo. ;>

snapshot_93bcd7ee_d402b4d5.jpg

Seuraavana päivänä Ben pyysi cowboyn (vai pitäisikö sanoa cowgirlin) treffeille ja ne alkoivat romanttisessa ravintolassa.

snapshot_93bcd7ee_b402a2fa.jpg

Ruokailun jälkeen käytiin ottamassa romanttisia kuvia ahtaassa valokuvakopissa, mutta Ben ei ilmeisesti oikein pitänyt lopputuloksesta. Hän on aika kuvauspelkoinen. ^^

snapshot_93bcd7ee_9402b91b.jpg

Meno yltyi rajummaksi ja tunteet kuumenivat. Benin ja Marjaanan mielestä sivistyneen ravintolan aulatila oli oikea paikka muhinoinnille..

snapshot_93bcd7ee_f402b888.jpg

Mutta Rouva Kurjenkaula ei tainnut olla samaa mieltä. Ben ei antanut kärttyisen kurppanaaman kiusata cowboytaan enempää, joten hän tilasi taksin kotiin, jossa he voisivat rauhassa jatkaa tuokioitaan.

snapshot_93bcd7ee_f402bb2c.jpg

Oi, kuinka romanttista. Vastarakastunut pari kesäyössä lammella miehen kantaessa tyttöään urheasti.. jonka jälkeen urhea Ben heitti tyttönsä lampeen kalasyötiksi saadakseen suurimman kalan! >8D No ei aivan. Hetki pysyi kauniin romanttisena, ainakin jollain tapaa. :D

snapshot_93bcd7ee_74054b7e.jpg

Sille tielle Marjaana myös jäi. Hän muutti taloon ja ensiksi vaihdettiin tytölle vähän tyyliä. Takana näkyykin Benin kokkaama kala-ateria, josta lisää ensi kuvassa. ;>

snapshot_93bcd7ee_d4054f0c.jpg

Ben kokkasi Marjaanalle itse saalistamistaan ahvenistaan  ruokaa ja päätti rohkeasti kosia häntä jo nyt. Benin onneksi Marjaana suostui ja he menivät kihloihin.

snapshot_93bcd7ee_94055146.jpg

Sitten kun romanttiset alkuhössötykset oli tehty, niin olikin aika ryhtyä muunlaisiin hommiin.

snapshot_93bcd7ee_f4055664.jpg

Aamulla Marjaana tunsi olonsa heikoksi ja joutui oksentelemaan vessassa. Kyllähän te tiedätte mistä se oli merkkinä, jos Marjaana ei ollut syönyt mitään epämääräistä. Ja kuvassahan näkyy yksi talon kylpyhuoneista. (uusista)

snapshot_93bcd7ee_940ac4d9.jpg

Tämän kuvan otin itseasiassa vain esitelläkseni Alexian ja Folken uusia ja hienoja vaatteita, mutta onhan kuvassa samalla myös vanhusten välistä rakkautta. :D

snapshot_93bcd7ee_b4056ead.jpg

"Ben! Huomasitko, että mahani kasvoi yhtäkkiä?" Marjaana kiljaisi kesken heidän yhteisen ruuanlaittotuokionsa. Oikeassahan tyttö oli, maha kasvoi ja näin ollen raskaus alkoi virallisesti. Nyt ryhdyttiinkin kiireen vilkkaa valmistelemaan häitä.

snapshot_93bcd7ee_540581ed.jpg

Benjamin ja Marjaana vihittiin pihalla lammen luona romanttisesti kauniin hääkaaren alla. koittakaa olla välittämättä tuosta puvun läpi menevästä kädestä, vaikka se kyllä onkin erittäin häiritsevä. >:

snapshot_93bcd7ee_3405826f.jpg

Juhliin ei kutsuttu muita kuin Deli ja Cindy, joten häät pidettiin perheen kesken. Mitä Delille ja Cindylle kuuluu nykyään? No en nyt tarkemmin heistä kerro, mutta siskot sopivat riitansa ja muuttivat lopulta yhteiseen taloon lähelle lapsuudenkotiaan. On muuten harvinaisen järkyttävä tuo Alexian punainen kaulasta-varpaisiin-mummokolttu. Aika erikoinen asuvalinta esikoisensa häihin. Ihan miten vaan. ^^

snapshot_93bcd7ee_b40583dc.jpg

Hääaterian alkusalaattia syödessä keskusteltiin sivistyneesti hyvin virallisista aiheista kuten hääparin ensimmäisestä pelehtimiskerrasta. 8) Onneksi vanhemmat istuivat eri pöydässä eivätkä olleet kuulemassa näitä juttuja. Varsinkaan heidän Deli-pienoisen tarinoita lukuisista kokemuksistaan makuuhuoneen puolella.

snapshot_93bcd7ee_9405861f.jpg

Häät onnistuivat täydellisesti ja limusiini saapui illalla hakemaan hääparin pienelle häämatkalle.

snapshot_93bcd7ee_140ac345.jpg

Kaikki hyvä loppui aikanaan ja oli aika palata arkeen. Arkenakin kuitenkin oli kivaa, sillä molemmat odottivat innokkaasti mahassa asustavan pikkupojan tai -tytön syntymistä. Tämän lisäksi he olivat molemmat vihdoin ja viimein löytäneet töitä; Ben peliuralta ja Marjaana rikollisuralta. Täytyy sanoa, että todella hyvä uravalinta tulevalle äidille. :D Ei voi mitään, rikollisneroksi pääseminen nyt vain sattuu olemaan hänen elämäntoiveensa.

snapshot_93bcd7ee_940ac721.jpg

Ben leijui uudella autolla, joka Iriseille oli vihdoinkin ostettu. Se oli itseasiassa heidän historiansa ensimmäinen auto.

snapshot_93bcd7ee_b40aca9b.jpg

Folke näki lehdessä ilmoituksen pois luovutettavasta kissavanhuksesta ja epäili kissan olevan oikea nero, sillä sen nimi oli Einstein. Se olikin sitten rakkautta ensisilmäyksellä, kun Folke tapasi kyseisen kissaherran.

snapshot_93bcd7ee_540ace28.jpg

Nimestään huolimatta Einstein ei tainnutkaan olla mikään kissanero, sillä hänelle ei ollut vielä opetettu edes sitä ettei huonekaluja saa raapia. Harmiahan hänestä sitten tuli. :D

snapshot_93bcd7ee_340ad153.jpg

Onneksi Einstein osasi sentään kiltisti käydä kissalaatikolla.

snapshot_93bcd7ee_340acf39.jpg

Ja kukapa ei olisi voinut pitää tästä kissaherrasta? Einstein näytti niin vanhalta ja ylpeältä.

snapshot_93bcd7ee_940ae97d.jpg

Folkelle elämä kyllä hymyili. Tällä kertaa hän oli onnistunut toteuttamaan pitkäaikaisen toiveensa pääsemällä uransa huipulle. Palkintona tästä hän sai platinamielialan loppuiäkseen. Hip hip hurray! ;D

snapshot_93bcd7ee_b40ad840.jpg

Ja sitten tiedotuksia ihan eri aiheesta:  "Aak, aaaapuaa nyt se syntyy! Tehkää nyt jotain, hemmetti!" Marjaana alkoi huutamaan ja piteli irvistäen vatsaansa.

snapshot_93bcd7ee_140ad8b4.jpg

Eipä hän sitten enää edes muistanut sitä kiduttavalta tuntunutta synnytyssessiota, kun katsoi ensimmäisen kerran ikiomaa tyttöään. Pikkuprinsessa nimeltä Elisabeth Iris peri hänkin tuon isänsä ja mummonsa ihon, isänsä hiukset ja äitinsä kauniin siniset silmät. <3

snapshot_93bcd7ee_940adca8.jpg

Pienillä prinsessoilla oli aina oma huone ja niin oli pian myös Elisabethilla. Alexia hoiti innokkaasti lapsenlastaan.

snapshot_93bcd7ee_f40aee89.jpg

Vauvat olivat Benille ja Marjaanalle kuin huumetta; -kun oli jäänyt koukkuun, oli saatava lisää. :D Yhdessä he siis päättivät hankkia samantien uutta jälkikasvua. Toivottavasti Marjaanan seuraavakin raskaus olisi yhtä harvinaisen helppo kuin hänen ensimmäinenkin.

Mutta syntyykö perheeseen tälläkertaa poika  vai toinen tyttö? Se varmaankin selviää ensi osassa. :> Ja laittakaapa mieluusti niitä kommentteja mitä olette mieltä tästä LC:eestä. :)