Tavallaan extra -jakso, koska kertoo sisarusten yliopistoajasta. Koko osa on kyllä sitten aika suhdesotkua. :DD

871432.jpg

Aivan ensimmäiseksi oli aika valita pääaineet. Kaikki kolme valitsivat sellaiset aineet, joista olisi tulevaisuudessa hyötyä heidän toiveammateissaan. Cindy valitsi kirjallisuuden, Deli teatteritaiteen ja Benjamin matematiikan.

871366.jpg

Eipä mennyt kauaakaan, kun romantiikkatavoitteinen Deli oli iskenyt itselleen yliopistolta erään tyypin, jonka nimi oli Max. Eipä tuo Delin mielestä komeimmasta päästä ollut, mutta ainakin  se pelasi koulun futisjoukkueessa ja oli suosittu.

871460.jpg

Pian Deli kutsui jätkänsä treffeille stadiin. Vaikkei Deli ollutkaan aivan kampuksen kauneimpia tyttöjä, hän jollain tapaa kuitenkin oli onnistunut nopeasti hurmaamaan monia poikia. Nojoo, kyllä hänen keinonsa taisi arvata; -ainakin Maxiin näytti tehoavani tuo paljastava toppi. :''D

871420.jpg

He aterioivat ravintolassa ja Deli sai maksaa molempien ruuat. Romanttisuutta Maxilla ei kyllä paljoakaan ollut. Kyllähän sen tietää mikä sillä vain olisi tavoitteena.

871444.jpg

Eipä se Delia kylläkään haitannut, hän ei romantiikkatavoitteisena itsekään halunnut todellakaan mitään vakavaa Maxin kanssa. Pian edettiin suuteluvaiheeseen ja se olikin Delin ensisuudelma.

871452.jpg

Vaikka opiskelu tuntui kaikinpuolin niin hohdokkaalta; oli siinä myös muutamia huonoja puolia. Ensimmäiksen ikävyys oli rahanpuute. Sitä ei ollut paljon ja kampuksella joutui elämään ehkä vielä köyhemmin kuin kotona he olivat eläneet.

Pahimman  rahapulan aikana Ben käytti hyväksi  taitojaan  ja uskaltautui soittamaan julkisella paikalla. Hän tienasikin ihan mukavasti; yhteensä siltä illalta 400 simeleonia.

871446.jpg

Toinen huono juttu oli se, kun joskus oli rankkojakin kausia kursseilla ja meinasi pöytäänkin nukahtaa.  Koomaajat.

871416.jpg

Mikäs noin naurattaa? ;D No kaikesta huolimatta, opiskeluaikana oli kuitenkin tosi hauskaa.. ainakin Benilla ja Delilla.

871375.jpg

Heillä oli välillä aika omaperäiset tavat riehua asunnossaan. Niinkuin mm. pelleillä musiikin tahdissa alusvaatteisillaan.

871462.jpg

"Uu uu, tsai tsai"
Deli ja Ben ylpeänä esittävät heidän joraustanssinsa.

871427.jpg

Eikä heidän käytökseensä liittynyt mitenkään tuon baarikaapin sisältö, ehei  ;>
No joo, he molemmat nauttivat alkoholia vähän liikaakin, koska pieni nousuhumala, -tai vähän isompikin humala sai heidän suuren ujoutensa katoamaan ja teki heistä sosiaalisempia.

871671.jpg

Ensimmäisen vuoden lopussa Ben tapasi suloisen tytön, joka oli suosittu cheerleader. Tyttö ei aluksi voinut sietää Benjaminia, mutta lopulta Benin surkeat iskuyritykset saivat tytön melkein vahingossa antamaan Benille mahdollisuuden.

871448.jpg

Jostain syystä Cindy ei kuitenkaan pitänyt cheerleaderista yhtään, suorastaan vihasi häntä eikä halunnut veljensä tapailevan sellaista turhamaista ja aivotonta pelleä.

"Sinun kaltaisesi ihmiset eivät välitä mistään muusta kuin kampuksen urheilijapojista ja itsestään!" Cindy haukkui tyttöä ja saikin pian hänestä itselleen vihamiehen.

871459.jpg

Deli oli päässyt Maxinsa kanssa jo tähän vaiheeseen ja selitti kyllä jälkeenpäin Cindylle paljon ekasta kerrastaan Maxin kanssa...

871449.jpg

-Ja se sai Cindyn vain ärtymään. Hän tunsi itsensä nykyään lähes aina ulkopuoliseksi, kun Benjamin ja Deli näyttivät viihtyvän paremmin kahdestaan. Cindy oli alkanut itkeskelemään ja angstamaan kurjaa tilannettaan alakerran vessassa.

Cindy oli hirvittävän kateellinen niin Delille kuin myös Benille. Delista pitivät monet yliopiston pojat, vaikkei hän edes ollut yhtään sen nätimpi kuin hänkään ja omisti juuri yhtä ruman ja leveän lättänenän kuin hänkin. Silti Cindya kukaan ei edes huomaa olevan. Ja entä Ben? Cindy oli kateellinen hänellekin, koska hän oli niin hyvä melkein kaikessa ja oli jo nuorempana loistanut niin monta kertaa kotona kun taas Cindy oli ollut pelkkä turhimus. Kaikenlisäksi he pärjäsivät ihan yhtä loistavasti koulussa kuin Cindykin, vaikka pelleilivät kännissä monet illat. Se sai Cindyn niin turhautuneeksi, että tunsi melkeinpä vihaa sisaruksiaan kohtaan. anteeksi, tuli ihan kauhea romaani tähän. -.-

871435.jpg

Romantiikkatavoitteisena siminä Delille ei riittänyt Max, vaan hän iski kyntensä Cien -suvun hyvännäköiseen Adamiin. Yhtenä aamuna Adam riensi tuomaan ruusuja ovelle heidän onnistuneiden treffiensä kunniaksi.

871369.jpg

Iriseiden asunnolla järjestettiin uutenavuotena bileet ja Cindy uskaltautui bileissä juttelemaan salaisen ihastuksensa kanssa. Joka oli Adam. Cindylla vain ei ollut aavistustakaan siitä, että hänen siskollaan ja Adamilla oli jo jonkunmoinen salasuhde meneillään.

871869.jpg

Samoissa bileissä hän kuitenkin yllätti heidät käydessään pihalla. Vähin äänin hän poistui takaisin sisälle.
Missä välissä hän on Adaminkin ehtinyt iskeä?! On se reilua, hän ei välitä kestään pojasta tippaakaan, mutta saa silti kaikki ihanimmatkin! Tästä hän saa kyllä kärsiä samalla mitalla! Mitä Max-parkakin ajattelisi, jos saisi tietää?

871422.jpg

Maxin kämppis Moritz Maksimala oli tunnetusti homo, joten Cindy päätti suostutella hänet suutelemaan Maxia olohuoneessa.

871423.jpg

Kännissä ollut ei oikein tajunnut, että Maxin tyttöystävä oli myös paikalla vaan ryntäsi ihmisjoukkoon ja suuteli Maxia. Ja eipä näyttäntýt kyllä edes Maxilla olevan mitään sitä vastaan. :'D

871412.jpg

Ja siitähän seurasi tietenkin huonoa. Vähäpukeinen ja sekavapuheinen Deli läpsäisi vihaisena Maxia poskelle ja ilmoitti kaikille kovaanääneen, että oli itsekin pettänyt Maxia kokoajan.

871439.jpg

Kaiken sotkun keskellä Ben onnistui tajuamaan, että Adam ja hänen kaksoissisarensa April olivat itseasiassa hänen serkkujaan -tai puoliserkkujaan-  isän puolelta. Benjamin tuli heti hyvin toimeen Aprilin kanssa. Kiva kun vieraat olivat sisälläkin ulkovaatteissa, kun taas Deli ja Ben hilluivat typerästi alusvaatteillaan bileissäkin.

871370.jpg

Sen lisäksi Ben onnistui myös bileiden tavoitteessaan. Hän onnistui hurmaamaan Arja-tyttönsä lopullisesti ja suuteli ensisuudelmansa.

871426.jpg

Puolenyön tienoilla tontille ilmestyi kummallinen ukko, jonka nimi oli Isä Aika. :DD

871450.jpg

Tasan kahdeltatoista kaikki olivat kerääntyneet ukon ympärille ja ukko alkoi muuttumaan joksikin..

871368.jpg

Ja niin siitä ukosta tuli uudenvuoden taapero. :D mä en oo ennen pitänyt uudenvuodenbileitä..

871373.jpg

Deli ja Cindy eivät olleetkaan ainoat, jotka olivat ihastuneet Adam Cieniin. Häntä nimittäin näytti ihailevan myös Benin cheerleadertypy ja Moritz. ;DD

871457.jpg

Bileissä oli kaikesta huolimatta ollut tunnelma katossa ja bileiden päätyttyä Benjamin antoi vielä lahjan Arjalle.

881352.jpg

Max oli suuttunut pahasti Delille, vaikka itsehän hän oli heidän lopullisen eronsa aiheuttanut. Delia se ei haitannut ollenkaan, mutta Cindy kiukutteli hänelle siitä kuinka joka päivä sai olla nostelemassa Maxin kaatelemia roskapönttöjä ja kuinka jo tuholaisetkin olivat vallanneet koko hökkelin sen takia.

881350.jpg

Eipä ollut toivoa, että se oli heidän ainut riidan aiheensa. Uudenvuoden jälkeen Cindy oli ottanut elämäntehtäväkseen Delin piikittelyn. Siskot eivät olleet bileiden jälkeisien muutamien viikkojen vaihtaneet varmaan yhtäkään ystävällistä sanaa keskenään. He riitelivät ja haukkuivat toisiaan aina kun näkivät toisiaan.

881384.jpg

Sitten tuli myös mykkäkoulu-vaihe, jolloin  he kyllästyivät jatkuvaan huutamiseen ja päättivät olla kokonaan puhumatta toisilleen. Ben taisi olla se, jota häiritsi heidän välejensä kylmeneminen eniten sillä Deli ei jaksanut ihmetellä siskonsa yllättäen alkanutta epänormaalia käytöstä ja Cindy taas ei jaksanut enää edes ajatella siskoaan, koska oli löytänyt muuta tekemistä. Hän oli tavannut muutama päivää sitten chatissa mukavan pojan ja he olivat nyt jutelleet mesessä päivittäin.

881387.jpg

Sillä välin kun Cindy oli sisällä tietokoneella, Ben ja Deli mieluummin viettivät aikaa ulkona ja rakentelivat lumiukkoja vihdoin sataneen kunnon lumikerroksen kunniaksi.

881393.jpg

Yhtenä päivänä Cindy ja hänen nettideittinsä sopivat vihdoin näkevänsä. Cindy kutsui hänet heille ja heillä riitti jutun juurta aika hyvin.

881401.jpg

Benjaminin ja Arjan suhde näytti etenevän hyvää vauhtia ja Ben oli iloinen saadessaan tuon kauniin cheepparitytön viimein jotenkin itselleen.

881424.jpg

Cindy ei kuitenkaan vieläkään pitänyt Arjasta yhtään ja sinä iltana hän haukkui Arjaa hyvin pahasti käskien hänen pysytellä pois heidän asunnostaan cheerleader-asuineen.

881433.jpg

Arja suuttui valtavasti Cindylle ja lopulta aikaan saatiinkin kunnon kissatappelu. :D Hätääntynyt Deli ei oikein tiennyt mitä olisi tehnyt tai kumman puolella ollut.

881450.jpg

Hyväkuntoinen Arja päihitti tappelussa Cindyn mennen tullen ja nöyryyntynyt Cindy-parka vannoi jättävänsä yliopiston pian. Ja niinkuin näette; tässä vaiheessa hänen deittinsä katsoi parhaakseen liueta paikalta kotiin, koska hänen treffiseuralaisensa oli paljastunut täydeksi sekopääksi.

881457.jpg

Nyt myös Ben suuttui Cindylle pahasti. Hän ei olisi voinut kuvitellakaan, että hänen oma siskonsa oli kokoajan tapellut hänen ihastuksensa kanssa.

881460.jpg

Välejen poikki meneminen vielä veljenkin kanssa oli Cindylle liian kova isku, joten hän ilmoittikin pian soittavansa taksin ja jättävänsä yliopiston. Vähän hän epäröi katsoessaan viimeistä kertaa heidän asuntoonsa, josta oli ehtinyt tulla jo koti. Heidän oli tarkoitus perustaa osakuntakin, mutta se oli sitten jäänyt.

Tai he tietenkin perustavat sen kahdestaan. Onnea vain heille..luulisi, että siitä tulee suosittu, kun nyt he ainakin saisivat pitää suuria ryyppybileitä niin usein kun jaksavat. Cindy huokaisi ja teki päätöksen todellakin lähteä. Hän tiesi ettei kuitenkaan pääsisi perijäksi, joten päätti lähteä Australiaan yksistään. Hän oli aina halunnut käydä siellä.

881474.jpg

Deli järkyttyi tajutessaan siskonsa lähtevän eikä tiennyt koska hänet seuraavan kerran näkisi.
"Cindy! Tule takaisin heti! Sinähän se aina eniten meistä halusit päästä ylioppilaaksi, mikä järki sulla on nyt lähteä??" Deli huusi kiukkuisena, mutta ei saanut siskoaan luopumaan päätöksestään.

881491.jpg

Deli otti Cindyn lähdon aika raskaasti ja syytti täysin itseään siitä. Vaikka oli ajatellut, ettei enää tarvinnut siskoaan melkein mihinkään, -tuntui hän kadottaneen kuin toisen puolen itsestään hänen lähdettyään. Vaikkevat he olleet edes kaksosia olivat he aina olleet läheisiä, parhaita ystäviä.

881503.jpg

Ben ja Deli lopulta päättivät yhdessä, että hekin olisivat yliopistolla enää hetken aikaa ja eläisivät sen ajan hillitysti eivätkä pelleilisi ja takkuaisi.

881509.jpg

Toisen vuoden puolivälin loppukokeen suoritettuaan he lähtivätkin pois ja heidän Pannukakku 10:n uudistunut talo jäi odottamaan seuraavan sukupolven opiskelijoita.. mutta kenen lapsia he tulevat olemaan? Eli kummasta valitsin perijän Delista vai Benjaminista, se selviää seuraavassa osassa. :>