Aluksi pahoittelen tätä aika suurta viivästystä uuteen osaan. Nyt ei ole vain ehtinyt niin pelailla, kun koulu alkoi. :/ Joten voipi kestää jatkojen tulemiset tästä lähtien vähän kauempaan. Jokatapauksessa, tässä nyt viimein uusi osa. :)


832628.jpg

Ja kyllähän Benjamin ja Cindy lopulta pääsivätkin alueensa parhaaseen yksityiskouluun.

836864.jpg

Iriseillä juhlittiin ensimmäistä kertaa synttäreitä, -mutta nekin olivat ihan perheen kesken.

832620.jpg

Deli oli tullut ikään, jolloin oli aika mennä kouluun. Leveä nenä ja paksut huulet..

832608.jpg

Cindy oli iloinen siskonsa kasvusta -nyt he pystyivät paremmin leikkimään keskenään. Tytöille sisustettiin yhteinen huone ja Benjamin sai huoneekseen vanhan lastenhuoneen. Uudessa huoneessa oli kiva leikkiä tyynysotaa.

832615.jpg

Myös Ben hyötyi Delin vanhenemisesta. Nyt tytöt pitivät toisilleen seuraa eikä hänen tarvinnut viihdyttää Cindya. Ben lähtikin ulos erään tytön kanssa, -mahtoi tyttö olla rikkaasta perheestä, kun omisti tuollaisen auton. :D

832632.jpg

Hän myös edelleen haaveilee Pullistus -stipendistä ja oli löytänyt uuden treenaamismuodon; -joogan. Hän näytti olevan aika notkea ja taitava jo. Taustalla Folken maalaava muotokuva Alexiasta. :>

832618.jpg

Simeillä laihduttaminen on helppoa; liikut jonkin aikaa ja tunnet laihtuneesi monia kiloja tai kasvattaneesi suuret lihakset.  Hyvän kunnon lisäksi Ben oli vihdoin päässyt uraohjukseksi alallaan. Otin muistaakseni siitä kuvan, mutta en nyt löydä sitä mistään..

832600.jpg

Alexia oli ylpeä pojastaan ja osti hänelle lahjan uran huipulle pääsyn kunniaksi.
"Minulleko? Voi kiitos äiti."

848456.jpg

Vessa oli päässyt hieman huonoon kuntoon. Pian saataisiin joku tulvaongelma, kun kaikki oli hajalla. Benjamin laitettiin korjaamaan vuotavat ammeet yms. :D

832610.jpg

"Ooh onko tää lunta?" Ben ihmetteli myös ensilunta suuresti, vaikka oli kyllä lunta ennenkin nähnyt. :D

832606.jpg

Benjamin ei ollut ainoa, joka oli innoissaan lumesta. Deli kaatui lumihankeen ja teki hienon lumienkelin.

835352.jpg

Cindya ei niinkään lumi kiinnostanut, mutta tuttu pingviini kyllä. Cindy ihastui tähän kaveriin ja olisi kovasti halunnut ottaa sen omaksi lemmikikseen.

832617.jpg

Mihinkäs Alexia soittelee noin iloisen näköisenä.
"Kyllä, me haluamme adoptoida hänet. Pidämme siitä pikkuisesta hyvää huolta."

Adoptoivatko he lapsen? ;)


832626.jpg

-Ei, eivät adoptoineet ihmislasta vaan pienen koiranpennun. Valkoiselle tyttökoiralle annettiin nimeksi Mona. Nyt Cindy sitten sai ikioman lemmikin.

832603.jpg

Alexia huomasi itsensä olevan jo vanhentunut ja kauhisteli harmaita hiuksia sekä ryppyjä. Lopulta hän kuitenkin myönsi, että olisi voinut rupsahtaa pahemminkin.

836819.jpg

Monasta ei ollut muuta haittaa kuin hänen huono tapansa pissiä sisälle. :D

836824.jpg

Pian oli myös Cindyn aika täyttää vuosia. Aika nätti hänestä lopulta tulikin. Hän sai -niinkuin kaikki simit kasvaessaan- rumat vaatteet.

836808.jpg

Joten ne oli aika vaihtaa hienompiin. Pienen shoppailukierroksen jälkeen Cindy poseerasi tyytyväisenä uudet vaatteet päällään. Tai jos nyt poseeraamisesta voidaan puhua; hän päätti vain seistä tönkkönä paikoillaan.

836820.jpg

Ben oli onnistunut saamaan luovuuspisteensä täyteen ja tämäkin oli perheelle suuri ylpeydenaihe.

836812.jpg

Cindy ei olisi halunnut jäädä toiseksi veljensä rinnalla, joten päätti päästä myös uraohjukseksi ja etsi itselleen töitä opetusalalta. Valitettavasti ensimmäinen työpäivä ei mennyt niinkuin hän haaveili, vaan hänet alennettiin. Cindy oli ihan masentunut ja piti itseään ihan turhana ja hyödyttömänä perheelleen. Hän oli varma, ettei tulisi ainakaan saamaan perijän paikkaa missään tapauksessa.

836826.jpg

Folkella meni hyvin töissä. Hän oli lähiaikoina saanut monia ylennyksiä ja oli nyt jo toimitusjohtajana työpaikallaan.

836836.jpg

Yhtenä talviaamuna Cindyn ja Benin yksityiskoululta ilmoitettiin että tiet olivat niin huonossa kunnossa ettei bussi päässyt hakemaan. Cindy oli aivan iloissaan tästä vapaapäivästä ja piristyi lähiaikojen pienestä masennuksestaan.

"Ben, arvaa mitä? Koululta soitettiin ja meidän ei tarvi mennä sinne!"

836810.jpg

Samana päivänä Benjamin päätti jättää kotiolot taakseen ja lähteä yliopistolle ennen siskojaan. Illalla taksi haki Benin ja hänellä oli edessään pitkähkö matka valitsemalleen yliopistolle. :>

848524.jpg

Mona oli hyvin laiska koira; hänet löysi melkein poikkeuksetta aina makoilemasta tai nukkumasta pedillään.

848529.jpg

Alexia taas olikin vähemmän laiska. Hän treenasi kuntoaan monin tavoin. Harva mummo onkaan noin notkea eikä mennyt kauaakaan, kun hän oli vihdoin saanut kuntopisteensä täyteen.

848523.jpg

Cindykin kävi Benjamin tavoin ulkona yöllä myöhään, -mutta vain salaa. Cindyn kaverit omistivat selvästi surkeampia autoja kuin Benin kaverit. :D

848527.jpg

Nuoren Monan oli tullut aika kasvaa täysikasvuiseksi koiraneidiksi. Erityisesti Deli oli heti innokas opettamaan Monalle kaikkia mahdollisia taitoja. :)

850774.jpg

Pian tulikin jo Delin aika jättää lapsuus taakseen ja näin ollen Delin sekä Cindyn oli aika lähteä veljensä perään yliopistolle. Tervetuloa opiskelijaelämä, horay!

850775.jpg

Siskot lähtivät yhdessä kotoaan ja olivat innostuneita tulevasta elämästään omassa kämpässä.

850777.jpg

Tältä näytti Benin, Cindyn ja Delin talo. Aika ankea vielä, mutta he päättivät tehdä siitä vielä joskus kampuksen upeimman osakuntatalon. Asunnolla oli aika hupaisa osoite: Pannukakkubulevardi 10. Se jäi heidän mielestään hyvin muistiin, joten se olisi hyvä osoitekin osakunnalle. Sen he olivat päättäneet perustaa.

Saatte ehdottaa perijää, vaikka oikeastaan olen sen melkein jo päättänytkin. Mutta ehdotuksia otetaan vastaan ja halusin jokatapauksessa tehdä tuollaiset kuvat  ----->  

ja näin aluksi; en ole muistanut edes ilmoittaa kenenkään tavoitteita enkä elämäntoiveita yms. mutta nyt ne tulevat.

850778.jpg

Ensimmäisenä Benjamin. Tavoitteena tieto ja elämäntoiveena päästä peliuran huipulle. Hän pitää blondeista ja meikkiä käyttävistä tytöistä eikä halua tyttöystävänsä löyhkäävän pahasti.

850780.jpg

Sitten on Cindy, joka on mammonatavoitteinen ja haluaa tulla rikollisneroksi. Hän ihailee mustia ja muokattuja hiuksia eikä haluaisi liian lihavaa miestä itselleen.

850783.jpg

Ja vielä Deli (melkein siskonsa kopio ulkonäöltään). Hän on romantiikkatavoitteinen tyttö haaveenaan olla elävä legenda (urheilualan huippu). Hän on kiinnostunut vampyyreistä ja ruskeahiuksisista miehistä eikä Benin tapaan voi sietää pahanhajuista löyhkää.

Seuraavassa osassa päästään varmaankin seuraamaan heidän yliopistoaikojaan. :>