802443.jpg

Ompa hän äitinsä näköinen, Folke tuumi katsoessaan pikkuista Benjaminia.

802355.jpg

Folke yritti parhaansa mukaan pitää Benjaminia kuin omana lapsenaan, mutta toivoi kuitenkin ihan omaakin lasta.

802284.jpg

Alexia ja Folke kävivät vessassa yhtäaikaa. Folke oli alkanut pitää huolta ulkonäöstään.

802354.jpg

Heidän yhteisistä, ihanista hetkistä huolimatta Alexia näki vieläkin uniaan Ianista. Hän ei ollut viitsinut kutsua häntä katsomaan lastaan eikä tiennyt viitsikö sitä tehdäkään.

802375.jpg

Tuo mies (jonka nimeä nyt en satu muistamaan) soitteli vieläkin Alexialle..
"Ai, sinäkö se taas!", Alexia sanoi ja sulki puhelimen. Hänellä on hyvät tavat. ;)

802419.jpg

Uusin ostos oli vihdoinkin tietokone ja Folke löysikin töitä liiketalous-uralta. Askeleen lähempänä elämäntoivetta. Folke oli mammonatavoitteinen ja himoitsi päästä liiketalouden huipulle.

802378.jpg

Molemmat olivat sitä mieltä, että oli jo aika mennä kihloihin. Alexia oli pukeutunut hieman kevyemmin kuin Folke.
"Rakas, voisit ensin ottaa tuon hanskan kädestäsi ja laittaa sormukseen sitten vasta sormeesi" Alexia yritti opastaa miestään, joka oli tukkinut sormuksen hanskansa päälle. :D

802411.jpg

Pikku Benjaminin oli aika kasvaa ja suloinen poika hänestä tuli. Luonteeltaan hän on kuin joku unelmalapsi; hän on hyvin kiltti, toimelias ja siisti. Benjamin on myös hyvin ujo.

802298.jpg

Sen jälkeen mentiin lopulta myös naimisiin. Alexia olisi halunnut kunnon häät, mutta luopui toiveestaan, koska tiesi ettei häihin vain ollut nyt rahaa.

802297.jpg

Alexian ja Benjaminin molempien lempileikki oli Benjaminin ilmaan heittäminen. Se oli kyllä ehkä myös vähän vaarallinen leikki, mutta molemmat nauttivat siitä kovasti.

802434.jpg

"Noniin ole kiltti poika ja pissi siihen potalle" Folke kehotti.

802289.jpg

Alexia oli pitkästä aikaa töissä ja ylennyksiä tuli. Esittelen tässä hänen uutta työasuaan. :D

802278.jpg

Perheeseen tulikin pian tämännäköinen hiippailija.

805046.jpg


Siinä se varas vain varasti tavaraa samalla, kun Folke soitti poliiseille. Ei, älä nyt vain vie sitä uutta kallista kannettavaa! >:

805059.jpg

Poliisi saapui ja Folke tuli innokkaana kannustamaan häntä tappelussa. Minusta poliisi näytti voittavan, mutta..

802436.jpg

Miksi tuo sitten juoksee karkuun? Hei, ottakaa se kiinni!

802415.jpg

Turha toivo. Tavaroita ei edes korvattu. Onneksi varas oli ollut täysin vajaaälyinen; hän olisi voinut viedä kannettavan, mutta ottikin siitä vierestä halpistuolin. Tyhmä. :D Folke oli silti aika vihainen tapahtuneesta.

802437.jpg

Hemmetin roistot! Alexiakin pahoitteli. Hän kaipasi nojatuoliaan, joka oli myös viety.

802287.jpg

Ikävästä sattumasta huolimatta he päättivät, että nyt oli oikea aika hankkia yhteinen lapsi.

802291.jpg

Hui, mitähän Alexia on ottanut? ^^
Nojoo, oikeasti tässä kuvassa kuuluisi kasvaa maha, mutta tuossa asussa se ei näy.


805118.jpg

Tämä raskaus oli paaljon raskaampi kuin ensimmäinen. Alexia nukahteli kokoajan jokapaikkaan...

805119.jpg

Ja nukahteli ja nukahteli.

802367.jpg

Seuraava ikävä onnettomuus tapahtui, kun Folke sytytti tulipalon sillä välin kun Alexia oli töissä.

805135.jpg

Hän meni paniikkiin eikä osannut päättää kauhistelisiko hän tulta vai veisikö Benjaminin turvaan. Hän juoksenteli hätääntyneenä edestakaisin keittiössä.

802366.jpg

Kuitenkin hän onneksi tajusi pelastaa lapsen ja vei hänet ulos. Aika iloinen ilme Folkella ottaen huomioon, että hän sytytti äsken keittiön palamaan ja vaaransi itsensä ja pienen lapsen hengen.

802440.jpg

Hän oli myös onneksi saanut aikaiseksi soittaa palokunnan paikalle ja taas palomies saapui apuun. Samaan aikaan myös Alexia saapui töistä kotiin ja saattoi olla pieni järkytys, kun paloauto saapui pihaan ja talosta näkyi savua. O..o

802382.jpg

Hän oli kuitenkin äärimmäisen huojentunut huomatessaan poikansa olevan turvansa ja pysytteli järkevästi itsekin ulkona kun taas hänen miehensä ihmetteli pelokkaana liekkejä keittiössä.

802420.jpg

"Etkö sinä ajatellut yhtään? Mitä sitten olisit tehnyt, jos jollekin olisi tapahtunut jotakin! Olisit vähän varovaisempi!" Alexia raivosi Folkelle, jota hävetti ja kadutti onnettomuus hyvin paljon.

802417.jpg

Sinä päivänä Alexia oli tuonut myös kaverin töistään, joka oli aika huonotapainen. Hän vain ryntäsi Folken varaamaan vessaan silloin kun Folke oli suihkussa ja käski häntä lähtemään heti pois, sillä hänen olisi päästävä vessaaan.

802384.jpg

Huonotapaisuudesta huolimatta Alexia kyllä piti kaveristaan. He olivat melkein ainoita naisia armeijassa ja olivat jutelleet paljon. He nauroivat yhdessä töissä tapahtuneille jutuille.

802295.jpg

Yhtenä yönä Folkella oli suuria uniongelmia. Hän näki painajaisia vieraista naisista ja heräili vähän väliä ylös.

802356.jpg

Pian ei ollut Benjaminkaan enää niin pieni vaan hänen oli aika kasvaa isoksi pojaksi. (: Synttäreitä ei raukka saanut, mutta viimeisillään raskaana oleva äiti kyllä seurasi kasvamista.

804901.jpg

Tältä hän näytti lapsena. Hän sai kamalat vaatteet, joiden tilalle pitäisi käydä ostamassa jotain kunnollista. Anteeksi kun ei ole tämän parempaa kuvaa hänestä lapsena. Olisi pitänyt ottaa kunnon kasvokuva.

802393.jpg

Benjamin oli hyvin väsynyt ensimmäisenä kouluaamunaan, sillä hänen nukkumisrytminsä olivat vähän sekaisin. Kouluun oli kuitenkin pakko mennä.

802430.jpg

Väsymys kyllä näkyi ensimmäisenä päivänä; Benjamin oli saanut 6,5 ja häntä kadutti suuresti kun ei ollut kuunnellut tunnilla.

802279.jpg

Mutta poika halusi näyttää, että hänestä olisi parempaan ja hän pyysi äitiltään läksyissään apua.

802293.jpg

Myös synnytys käynnistyi. Benjamin oli vielä hereillä, mutta Folke taas nukkui sikeästi. Toivottavasti Benjamin ei saanut pahoja traumoja, kun Alexia huusi ja kiljui. (Ja tässä kuvassa nähdään, että Iriseillä syötiin aina terveellisesti, monipuolisesti sekä siististi. -Pizzaa ja jugurttia. Tarjoilu lattialta)

802388.jpg

Kivulias synnytys palkittiin, kun maailmaan syntyi tyttölapsi, joka nimettiin Cindyksi. Hän sai myös vihreät silmät ja hänellä on aika paksut mustat kulmakarvat. (Annan näille jälkeläisille muuten aakkosjärjestyksissä nimiä, seuraavalle lapselle pitäisi tulla D-alkuinen nimi)

802344.jpg

Folke oli hyvin onnellinen Cindystä ja ihaili tytärtään ylpeänä.

802418.jpg

Mutta niin myös Benjamin oli innoissaan pikkusiskostaan.. tai oikeastaan puolisiskostaan. :D
"Voiko se leikkiä mun kans, kun se kasvaa?"

802350.jpg

Rahapulan vuoksi talouteen hankittiin muutama rahapuuta, joista Folke oli hyvin innoissaaan.

802429.jpg

Kuin myös tarmonaattori johon kaikki ihastuivat.
"Anna mennä kulta! Siitä saa rahaa!" Folke kannusti innokkaana. Hyvä muuten, mutta siitä rahan saamisesta en olisi niin varma.

802427.jpg

Alexia tuli töistä ja odotti iloista vastaanottoa kotooan, mutta kukaan ei tullut. Ikävää. :( (Täällä päin autot muuten eivät menneet tieltä vaan oikaisevat tuon laajan lakeuden läpi )

802404.jpg

Alexia tutustui naapurintyttöön, joka matki hänen hiustyyliään. Taka-ajatuksena Alexialla oli saada hänet tutustumaan Benjaminiin. Alexia halusi varmistaa ettei poika jäisi yksinäiseksi, kun oli niin ujo aloittaakseen juttelun uusille ihmisille.

802281.jpg

"Terve, olen apina."
Mikäs Folkella nyt noin hauskaa on?


802390.jpg

Syynä oli se, että hän oli löytänyt itselleen miesseuraa, jonka kanssa leikittiin vesisotaa. :D Hänelläkin oli taka-ajatuksia mennessään juttelemaan tälle miehelle. Mies oli nimittäin ihan komea ja Folke halusi Cindyn perijäksi, koska se oli hänen oma lapsena. Tosin Cindylla ja tuolla miehellä olisi.. eh, hieman vielä ikäeroa. (Ompa muuten masentavan tyhjän näköistä joka puolella. Pelkkää maata vain näkyy)

802374.jpg

Et vie niitä rahoja! En tiedä oletko sittenkään hyvää poikaystäväehdokas. On hyvin halpamaista viedä rahaa köyhältä lapsiperheeltä. Häpeäisit. -.-

Ja kommenttia taas laittakaa :>> Tämä on varmaan pitempi kuin edelliset osat.