Alexia Iris oli suorasanainen ja uhkarohkea nuori opiskelija. Hän oli kuullut lähikaupungissa asustavasta Cien -perheestä, jotka suorittivat jotakin haastetta nimeltä legacy challenge. Alexiasta ajatus kuulosti typerältä, varsinkin hänen kuullessaan kuinka Shannon Cien oli aikoinaan muuttanut isolle ja tyhjälle tontille, hankkinut miehen, työn ja aloittanut Cienin suvun. Kaikki mukamas vielä ihailivat heitä ja tämä sai Alexian ärsyyntymään. Hänen mielestään kuka tahansa pystyi siihen myös ja hän meni lyömään vetoa kavereidensa kanssa, että hän kasvattaisi sukua pidemmälle kuin he.

Alexia oli aivan varma asiasta, joten hän jätti yliopiston kesken ja osti ylisuuren tontin samasta naapurustosta kuin Cien -perhe. Pian hän huomasi, että leikkimielinen vedonlyönti muutti hänen koko elämäntapansa.

790365.jpg

Alexiasta koko idea alkoi tuntua täysin naurettavalta, mutta hän tiesi ettei voisi enää perääntyä. Esitellään nyt vähän häntä. Hän on siis Alexia Iris, 19-vuotias punapää. Punaisten hiuksien lisäksi hänellä on kauniin vihreät silmät ja pisamia kasvoillaan. Perheen perustaminen on hänelle erityisen tärkeää ja hän haaveilee kuuden lapsen naimisiinmenosta. Eipä taida onnistua kyllä se. :D

790379.jpg

Vähäisillä jäljelle jääneillä rahoilla Alexia rakensi seinäyksen itselleen. Kodikseen Alexia ei suostunut hökkeliä kutsumaan, sillä eihän siinä ollut edes kattoa eikä ovia. Se oli tietenkin ikävää, varsinkin Alexian tapauksessa, kun alkusyksyn sadekuurot olivat tulleet. Sillä kun hökkelissä ei ollut kattoa; vettä satoi luonnollisesti myös sen sisälle. Alexia myös tylsistyi kastumisen lisäksi ja maalasi vaaleanpunaisiin tiiliseiniinsä graffiteja. Lopulta hän tajusi, että joidenkin taitojen opetteleminen voisi olla hyödyllisempää tekemistä. :D

790399.jpg

Alexia ei olisi koskaan muulloin ollut niin iloinen postin saapumisesta kuin sinä päivänä. Hän riensi kohteliaasti postitytön luo. Kohteliaisuudessa kuitenkin taisi olla jotain taka-ajatuksia. :D

790405.jpg

Koska työpaikka piti hankkia. Sen tajusi jopa Alexia. Hän onnistuikin saamaan hyvin palkatun työn, joka tosin ei ollut lähelläkään hänen nuoruuden unelma-ammattejaan. Mutta mikä se työ sitten olikaan? ;> Ja anteeksi kovasti tuo timantti, niitä näkyy ekassa osassa muutamissa kuvissa. :/

790550.jpg

Oli aika miesjahtiin! Jiphii.

Mutta vähemmän jiphii oli kun päästiin perille. Alexia oli viettänyt koko aamupäivän "talossaan", jossa ei ollut sateensuojaa. Häntä ärsytti, kun stadillakin satoi. Vielä enemmän hän ärsyyntyi kotiin lähtiessään..

790561.jpg

...koska stadilla pyöri harvinaisen komeita ja laatuneniä omistavia herroja. Itse Benjamin Lohelakin onnistuttiin bongaamaan! :D Alexia ei suostunut myöntämään, että hän pitää ulkonäköä liian ratkaisevana, muttei kuitenkaan suostunut antamaan yhdellekään miehelle mahdollisuutta. Hän oli ilkeä, mutta oli omasta mielestään vain huomaavainen; -eihän hän halunnut, että hänen tulevia lapsiaan kiusattaisiin koulussa ulkonäön takia. :D

790566.jpg

Urgh, missä ne hyvännäköiset on? Alexia tuskaili päätään pudistellen.

790570.jpg

Ihailijoita kylläkin löytyi. Tämäkin tyylitajuinen komistus näytti kiinnostuneen hänestä. No, heppu ei ollut aivan Alexian makuun (tai sitten minun makuuni, ähhähää >8D) joten se siitä ja eikun takaisin sinne väliaikaiseen kodin tapaiseen hökkeliin.

790434.jpg

Vieraat tulivat tervehtimään uutta naapuria. He näkivät Alexian heti, koska seinäyksessä ei ollut kaikkia seiniä. Mutta vieraat, -varsinkin miespuoliset näyttivät todella säikähtäneen..

790469.jpg

..koska Alexian suihkutuokiot olivat vielä kesken ja naapurit näkivät hänet alasti. Annoitpa hyvän vaikutelman itsestäsi uutena naapurina! :D Tosin se taisi heti iskeä, koska eräs hyvännäköinen nuorukainen ihasteli tyytyväisenä hänen naisellisia muotojaan. :D

790490.jpg

Alexia ihastui mieheen suihkuskandaalista huolimatta, -tai juuri sen takia. Hän sai kuitenkin tietää, ettei saisi valita häntä miehekseen ja että mies oli Ian Cien eli siis Cien -perheen toisen sukupolven poika, joka ei sentään kuitenkaan päässyt perijäksi. Alexia ei kuitenkaan ymmärtänyt oikein miksei hän saisi muuttaa tontille. Hänhän on komea. Onko tässä haasteessa tarkoitus saada rumia jälkeläisiä, hän mietti itsekseen pettyneenä, mutta päätti kuitenkin jättää miehen rauhaan. Ainakin toistaiseksi.

790582.jpg

Lisäksi Alexia sai tietää, että Ian oli saamassa yhteisen lapsen tämän tyypin kanssa.
"Mä saan lapsen ja toi Ian on sen isä. Me ei olla yhdessä kovin virallisesti, mutta eiköhän se sitten mua kosi, kun saa tietää vauvasta! Eikö ole loistavaa?"

790587.jpg

Näin loistavaa se Alexian mielestä oli. -.- Kannattaisi nyt vähän positiivisempi olla naapureiden puolesta. :D

790605.jpg

He alkoivat leikkimään tyynysotaa tiellä ja Alexia kihisi ärtymyksestä seinäyksessään. Hän toivoi, että auto tulisi ja ajaisi heidän päältään. Tai ei aivan. Ei ainakaan Ianin päältä.

790610.jpg

Alexia oli luvannut jättää miehen rauhaan, mutta tiesi ettei pientä flirttiä kuitenkaan ollut kielletty. Hänhän saisi tehdä mitä vain, kunhan ei pyytäisi häntä muuttamaan "kotiinsa".

790617.jpg

Noh, Alexia onnistui aiheuttamaan sekasotkun yhdestä pienestä flirtistä ja hymyili tyytyväisenä takana, kun tuo tyttö sai mustasukkaisuuskohtauksen. Katsokaa nyt Alexian ilmettä, hän taitaa olla kyllä harvinaisen kiero ja ilkeä simiksi. :¨D

790623.jpg

Muut vieraat lähtivät jo kotiin (tai itseasiassa Alexia käski ne kotiin) , mutta Ian jäi eikä Alexia sitten voinut olla antamatta tälle pientä suudelmaa hyvästiksi.

790652.jpg

No mitäs nyt? Kelle se nyt soittelee?

790657.jpg

Kyllä, Alexia oli niin epätoivoinen, että soitti turhaan palokunnalle. Jospa sieltä saapuisi joku komistus..No, oli aika ruma. Ja rahaa vain meni. -.-

790676.jpg

Nainen? Niin, siinä kävi niin, että puutarhun kohdalla ei tullut edes miespuolista. No, tyttöselle tuli lopputili samantien. Julmaa.

790682.jpg

Rakas päiväkirja,
tänään minä muutin tänne vaaleanpunaiseen ja ankeaan seinäykseen. En suostu kutsumaan sitä kodikseni ennenkuin siihen saadaan katto. Onneksi löysin itselleni töitä ja odotan innolla huomista työpäivää. Päivällä olin stadissa etsimästä miestä, mutta täällä päin ne näyttää olevan vähän kummallisen näköisiä. Uudet naapurini näkivät minut suihkussa ja minä taisin vähän ihastua yhteen tyyppiin, jota minä en kuulemma saisi ottaa. Reilu peli. Nyt minulle soitti joku epäilyttävän kuuloinen tuntematon mies, joka pyysi minua ryhmänsä kanssa retkelle. Päätin suostua vain sen takia, etten voi ikinä tietää jos siellä nyt olisi vähän mieluisempia miehiä mukana.


790663.jpg

Ah, hyvää iltapalaa minä. Alexia ei oikein pitänyt yksinäisestä illallisestaan omassa seinäyksesstään, jossa ei ollut vielä edes pöytää jonka ääressä syödä. Ruuan jälkeen hän suuntasi kohti stadia.

790666.jpg

Alexialle soittaneen tyypin henkilöllisyys paljastui, mutta Alexia ei pitänyt tätä pelottavaa moottoripyörä-paappaa miellyttävänä ja alkoi epäillä ettei ryhmään kuulunutkaan ketään muita kuin he kaksi, kun ketään muuta ei ilmaantunut paikalle. Alexia halusi mielenkiinnosta saada ukon ammatin selville eikä kyllä oikein täysin uskonut hänen tekevän kokin töitä. Ja minä kun veikkasin jotain moottopyörä-salamurhaajaa..

790684.jpg

Raskaan päivän päästä pääsi vihdoin nukkumaan.. tai mitä Alexia-tyttönen nyt sitten ikinä mahtoikaan puuhata. Noissa joissakin ladatuissa sängyissä on kyllä pelottava nukkua ellei sitten halua kokeilla jotakin levitaatiota. ^^

790686.jpg

No mitäs ihmettä täällä nyt tapahtuu? O..o  Alexia näyttää järkyttyneeltä ja osoittelee jotakin sormella.

790689.jpg

Siinähän se syy selvisi; tämä tuttu neiti ilmeisesti varasti lehden vaikka näyttääkin kantavan pelkkää tyhjää kädessään. No, onneksi työpaikka oli jo hankittu siitä lehdestä. >8D

790708.jpg

Tulihan se seuraava päivä ja töihin lähtö. Ja niinkuin näette, Alexiasta olikin tullut oikea armeijatyttö! :D Hän ei olisi kyllä koskaan muulloin noin iloisen näköisenä astunut noin likaiseen autonromuun ja suostunut armeijaan töihin. Mutta nyt hän oli kyllä iloinen, koska töistä sai rahaa ja hänen seinäyksensä voisi saada parannuksia.

790725.jpg

Onnitteluni Alexia. Roskapönttösi kaadettiin kun olit töissä ja se haisee. Mutta ei hätää, minä kyllä näin kuka tämän ilkivallan aiheuttajana oli. Aika vain kului niin nopeasti etten valitettavasti ehtinyt saada hänestä todistusmateriaalia..

790734.jpg

Noniin, ensimmäinen työpäivä takana! Ja mitkä ovat fiilikset? No, Alexia ei saanut vielä ylennystä eikä tuonut ketään mukiinmenevää sotilasjätkääkään mukanaan, mutta hän on kuitenkin tyytyväinen koska tienasi rahaa joilla nyt sai maksettua laskut pois ja tunsi yhteensopivuutta työpaikkansa kanssa. Niimpä hän nyt olikin sitä mieltä, että sotilasura oli juuri häntä varten ja tanssahteli tyytyväisenä postilaatikkonsa edessä.

790738.jpg

HEI! Kiinni jäit tällä kertaa. Roskis oli laitettu pystyyn niin eiköhän tuo tule uudestaan potkimaan sitä. Taisit Alexia saada eilisellä tempullasi naapuristasi kunnon vihamiehen. -Tai siis vihanaisen.

Noniin. Siinä nyt oli eka osa mun ensimmäisestä nettiin laittamasta legacysta. Kommentteja toivoisin kovasti. (: